Welkom

U bent thuis bij de start website om alle informatie over Welsh NWR sportpony’s  wereldwijd en Nederland in het bijzonder te vinden. Voor fokkers, sport en alle geïnteresseerde
pony liefhebbers.
 
Heel veel plezier met uw bezoek.

Prikbord

13:38 Orchard Wielkanoc heeft nu het Elite predikaat.

De merrie Orchard Wielkanoc heeft met de aanwijzing van Orchard Apache haar laatste punt gekregen en verdient voor het Elite predikaat. ze kreeg 8 nazaten tot op heden de laatste een hengstveulen Red Dragon staat in de opfok bij de heren Sloof te Rijssen, op haar eerste 7 kinderen scoorde ze bij alle 7, punten die lijden tot het Elite Predikaat. dat zijn Orchard Red Prince Sport en stamboekhengst, O Jonoca (Ster) O Orange Pippin (Ster) O Red Elstar vrl Keur, O Fendt 2e bez (en goedgekeurd als Woodstock bij het NRPS) ,O Jubilee (Ster) en nu dan Orchard Apache aangewezen voor de verrichtingstest en was ook kandidaat voor hengst met de beste draf. op de foto fokkers Wim en Jo van Zalm  samen met Orchard Wielkanoc in de wei in Wellerlooi al waar de stal is gevestigd.


inmiddels staan er 3 Hengstenmoeders op "Orchard", Orchard Perestrojka moeder van Orchard Boginov, Orchard Swetlana moeder van Orchard Wildeman en Orchard Wielkanoc moeder van Orchard Red Prince en Orchard Apache.


 

For international visitors looking NWR information in 6 language,s incl Russia and China, see www.nwrpony.com :

Laatste Nieuws

klik hier voor meer nieuws

Betaalde advertentieruimte hier kan ook uw advertentie staan.
Heeft u interresse? Klik dan hier!

Wie zijn Nek uitsteekt , moet op de blaren zitten !