Welkom

U bent thuis bij de start website om alle informatie over Welsh NWR sportpony’s  wereldwijd en Nederland in het bijzonder te vinden. Voor fokkers, sport en alle geïnteresseerde
pony liefhebbers.
 
Heel veel plezier met uw bezoek.

Prikbord

13:03 Verdriet om het verlies van Liberte en Springtime geeft hoop

In de stal van de Fam van Oene in het Noord Duitse Stolzenau waren de paasdagen verschrikelijk ! afscheid moest worden genomen van hun oogappel Orchard Liberte v. El-Nino m.Orchard Perestojka. Liberte werd in 2008 op de CHK gekocht van de gebroeders Sloof uit Rijssen. "Het bleek een gouden greep deze aankoop" Liberte werd goedgekeurd bij het ponyverband Hannover en we hebben hem onder het zadel gedaan' hij heeft een super proef afgelegd bij het ponyverband en het springen was Super !" aldus de Fam van Oene. met de pasen kreeg hij een darmverslinging in zijn ballenzak, het is voor ons allen een zeer groot verlies.Foto. Orchard Liberte.


gelukkig hebben we nog een super mooi jaarling gekocht van de Hr Klaas Moedt, namelijk Molenhorn,s Springtime v. Orchard Boginov X Molenhorn,s Monica die ook de moeder is van Molenhorn,s Lucky Boy dier naar Amerika is verkocht. Springtime is pas 1 jaar oud dus we moeten nog geduld hebben.

For international visitors looking NWR information in 6 language,s incl Russia and China, see www.nwrpony.com :

Laatste Nieuws

klik hier voor meer nieuws

Betaalde advertentieruimte hier kan ook uw advertentie staan.
Heeft u interresse? Klik dan hier!

Wie zijn Nek uitsteekt , moet op de blaren zitten !